Skel.dk Landinspektører har pr. 1. januar overtaget Landmålerfirmaet Carsten Reenberg, hvorfor du om et øjeblik vil blive videresendt til deres hjemmeside.

OPMÅLING AF SKEL​ UDFØRES PROFESSIONELT

Hos Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S i Ballerup klarer vi teknisk opmåling til forskellige formål f.eks. i forbindelse med et projekteringsgrundlag for ny bebyggelse, gårdarealer, haveanlæg og bygningsændringer.

Vi udfører teknisk opmåling til mange forskellige formål​

Teknisk opmåling kan i det hele taget foretages i forbindelse med blandt andet:

Det er vores erfaring, at adskillige byggeprojekter bliver fejlbehæftede, fordi bygherren bruger kommunernes digitale grundkort. Problemet med disse grundkort er, at de er baserede på luftfotos og matrikelkort. Det betyder, at de ikke er målfaste, og derved kan der opstå fejl.​​

Når vi for eksempel udfører teknisk opmåling med henblik på en situationsplan, da bliver hele den faktiske situation inddraget. Det kan være alt fra terræn til bygninger, opmåling af skel og veje, men det kan også være anlæg som blandt andet brønde, riste, vandstophaner og el-master.

Moderne udstyr til teknisk opmåling

​Vi arbejder i den forbindelse sammen med mange faggrupper som blandt andet arkitekter, bygherrer og entreprenører, og vi sikrer altid en god dialog og effektiv kommunikation gennem hele processen. Udover teknisk opmåling af skel tilbyder vi rådgivning omkring love, bekendtgørelser og cirkulærer, herunder omkring privatretlige aftaler og generel planlægning af projekteringen.

Kontakt os og vi hjælper dig med opmåling

Vi råder naturligvis over moderne teknisk udstyr inden for teknisk opmåling, afsætning og databehandling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger på telefon 44 66 71 44, og vores e-mail er info@landmaaler.dk.​​

​Firma

SKEL.DK LANDINSPEKTØRER P/S

CVR: 34203180

Adresse

L.C.Worsøesvej 5

4300 Holbæk

Kontakt

Tlf.: 92 15 11 09

Mail: info@landmaaler.dk