LEDNINGSREGISTRERING VED BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER

Skal I have udført ledningsregistrering? Hos Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S i Ballerup tilbyder vi teknisk opmåling såsom ledningsregistrering i hele Danmark. Teknisk opmåling af ledninger kan benyttes ved projekteringer.

Få et retvisende overblik med en ledningsregistrering

Ledningsregistrering udgør en væsentlig del af vores arbejde som landmåler. Der er ofte brug for teknisk opmåling i forbindelse med projektering af nybyggeri. 

Mange byggeprojekter bliver fejlbehæftede, hvis bygherren bruger kommunens digitale grundkort. Disse grundkort er ikke målfaste, men er baserede på matrikelkort og luftfotos. Dertil kommer fejlagtige eller mangelfulde oplysninger om forskellige former for ledninger.

Vi inddrager den faktiske situation, når vi udfører teknisk opmåling af ledninger. Det gælder alt fra brønde til el-master. Samtidig benytter vi moderne teknisk udstyr til ledningsregistrering og anden teknisk opmåling samt databehandling. Dermed kan I være sikre på at få et retvisende overblik.

Kontakt os for at få et tilbud på måling og registrering

Vi I have flere oplysninger om ledningsregistrering? Kontakt os gerne for at indhente yderligere information eller for at få et uforpligtende tilbud på opmåling.

Du kan ringe på telefon 44 66 71 44 for at få en drøftelse eller for at få et tilbud. Du kan også skrive til os på e-mail info@landmaaler.dk.

​Firma

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S

CVR: 26672236

Adresse

Industriparken 3

2750 Ballerup

Kontakt