RING TIL OS PÅ TELEFON 

44 66 71 44

​Landinspektør til matrikulære arbejder

Har I brug for en landinspektør til matrikulært arbejde? Hos Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S har vi stor erfaring med opmåling, afsætning og databehandling samt matrikulære arbejder. Vi holder til i Ballerup, men kunder i hele Danmark kan få besøg af en landinspektør.

Vi udfører opmåling, afsætning og databehandling

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S er et opmålingsteknisk firma, som på professionel vis anvender tidens mest moderne tekniske udstyr inden for opmåling, afsætning og databehandling. Vi udfører gerne opgaver i samarbejde med en landinspektør.

Firmaet blev etableret i 1994 som enkeltmandsvirksomhed, og Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S blev stiftet i 2003. I dag har vi 10 medarbejdere, som hver har deres egne specielle kompetencer, og som tilsammen udgør et effektivt og dynamisk team. 

Matrikulære arbejder udføres i samarbejde med en tilknyttet praktiserende landinspektør.​

Vores mål og vision er tilfredse kunder, som i hele arbejdsprocessen kan føle sig sikre på korrekt afsætning, opmåling og ikke mindst rådgivning. Vi lægger ligeledes stor vægt på kommunikation med kunden, således at opgavens omfang er klart defineret, og at aftaler om tid og priser bliver overholdt.

Kontakt os for at få en samtale med en landinspektør

Ønsker I at få flere oplysninger om, hvordan en landmåler og en landinspektør kan hjælpe? I er altid velkomne til at høre mere og at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 66 71 44 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail info@landmaaler.dk.​

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S  |  Industriparken 3, 2750 Ballerup  |  Telefon: 44 66 71 44  |  E-mail: info@landma​aler.dk  | CVR: 26672236