Skel.dk Landinspektører har pr. 1. januar overtaget Landmålerfirmaet Carsten Reenberg, hvorfor du om et øjeblik vil blive videresendt til deres hjemmeside.

Firmaprofil​

Firmaet blev etableret i 1994 som enkeltmandsvirksomhed, og Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S blev stiftet i 2003. Vores medarbejdere har hver især sine egne specielle kompetencer og som tilsammen udgør et effektivt og dynamisk team.

Matrikulære arbejder, der ønskes udført i forbindelse med vores opmåling eller afsætning, udføres af en praktiserende landinspektør i samarbejde med os.

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S er et opmålingsteknisk firma, som på professionel vis anvender tidens mest moderne tekniske udstyr inden for opmåling, afsætning og databehandling.

Vi udfører opmåling, afsætning og databehandling.

Vores mål og vision er tilfredse kunder, som i hele arbejdsprocessen kan føle sig sikre på korrekt afsætning, opmåling og ikke mindst rådgivning. Vi lægger ligeledes stor vægt på kommunikation med kunden, således at opgavens omfang er klart defineret, og at aftaler om tid og priser bliver overholdt.

Kontakt os for at få en samtale

Ønsker I at få flere oplysninger om, hvordan vores landmåler kan hjælpe? Er I altid velkomne til at høre mere og at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 44 66 71 44 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail info@landmaaler.dk.​​

​Firma

SKEL.DK LANDINSPEKTØRER P/S

CVR: 34203180

Adresse

L.C.Worsøesvej 5

4300 Holbæk

Kontakt

Tlf.: 92 15 11 09

Mail: info@landmaaler.dk