RING TIL OS PÅ TELEFON 

44 66 71 44

LEDIGE STILLINGER

Stillingsannonce

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S søger Kort- og Landmålingsteknikere.

Vi er i en rivende udvikling med nye og spændende større byggeprojekter, vi søger derfor dygtige Kort- og landmålingsteknikere som på selvstændig vis kan varetage et byggeprojekts løbende opmålings- og afsætningsopgaver.


Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S har opgaver i Stor København og det meste af Sjælland, derfor er kørekort en absolut nødvendighed.

Vi forventer at ansøger har erfaring i byggepladsafsætning, tegningsforståelse og behersker AutoCad til generering af mål og data. Vi lægger ligeledes stor vægt på at ansøger er åben, udadvendt og forstår betydningen af kommunikation og formidling.

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være byggepladsafsætning, hvor du styrer afsætninger og opmålinger fra start til slut. Udover byggepladsafsætning vil du også blive beskæftiget med situationsopmålinger, husafsætninger, kvalitetssikring samt mange af de traditionelle landmåleropgaver i byggesektoren.

Ansøgere med ledelsesmæssig erfaring eller andre kompetencer, der kan være med til at tilføre firmaet ekstra værdier vil blive foretrukket.


For den rette ansøger kan vi tilbyde et spændende og selvstændigt job med mange udfordringer, der ofte kræver kreative løsninger. Udover gode arbejdsvilkår og faglige dygtige kollegaer tilbyder vi personlig udvikling og attraktive firmaordninger med god løn efter kvalifikationer.

Ansættelse: Snarest muligt

Ansøgning med CV og eksamensbevis skal fremsendes elektronisk til info@landmaaler.dk

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S

Industriparken 3
2750 Ballerup
Telefon: 4466 7144

Landmålerfirmaet Carsten Reenberg A/S  |  Industriparken 3, 2750 Ballerup  |  Telefon: 44 66 71 44  |  E-mail: info@landma​aler.dk  | CVR: 26672236